راهنمای خرید بشکه پلاستیکی

راهنمای خرید بشکه پلاستیکی


نکته اصلی در انتخاب بشکه پلاستیکی و راهنمای خرید بشکه پلاستیکی، وزن و چگالی محصولی است که قرار است حمل شود و در بشکه ذخیره شود. بشکه های پلاستیکی با ظرفیت کمتر شامل 7.7 گالن، 10.7 گالن، 8 گالن و 12.2 گالن است. اینها زمانی مناسب هستند که به ظروف کوچک تا متوسط نیاز دارید.

خرید بشکه پلاستیکی متناسب با نیاز شما

با این حال، اگر محصولاتی با کیفیت بالاتر برای ذخیره دارید، بهتر است بشکه پلاستیکی بزرگتری را انتخاب کنید. در این حالت می توانید بشکه های پلاستیکی با ظرفیت متوسط 14، 15، 20 و 30 گالن را انتخاب کنید. همچنین می توانید بشکه های بزرگتر 55، 65 و 95 گالن را انتخاب کنید. با انجام این کار، شما یک بشکه با فضای کافی انتخاب می کنید بدون اینکه فضای اضافی خالی و بدون استفاده باقی بماند.

انواع بشکه و مزایای آن ها

در این بخش از راهنمای خرید بشکه پلاستیکی بهتر است به مزایای آن ها بپردازیم. بشکه ها روشی فوق العاده برای ذخیره و انتقال انواع مختلف مواد و منابع هستند. آنها به طور گسترده در صنایع از جمله مدیریت زباله، مراقبت های بهداشتی و خدمات غذایی استفاده می شوند. با این حال، عملکرد آنها در چنین طیف گسترده ای از بخش ها به این معنی است که راه حل یک اندازه برای همه وجود ندارد. در عوض انواع مختلفی وجود دارد که هر کدام از مواد متفاوتی ساخته شده و برای اهداف متفاوتی طراحی شده اند.

این می تواند یافتن مناسب ترین مورد برای نیازهای شما را به یک چالش تبدیل کند، جایی که ما وارد آن می شویم.

بشکه های پلاستیکی

متداول ‌ترین آنها بشکه‌ های پلاستیکی هستند زیرا می ‌توانند برای مواد مختلف مورد استفاده قرار گیرند. معمولا از HDPE (پلی اتیلن با چگالی بالا) ساخته می شوند که در برابر PH بالا و پایین مقاوم هستند و برای ذخیره و حمل و نقل مواد مایع خطرناک و غیر خطرناک ایده آل هستند. دیواره های ضخیم یک بشکه پلاستیکی به این معنی است که معمولاً ضد نشت هستند.

ساختار آنها همچنین آنها را در برابر اشعه ماوراء بنفش مقاوم می کند، بنابراین احتمال آسیب گرما یا نور به محتویات داخل آن کاهش می یابد. اگرچه گزینه ای مناسب برای محیط ‌زیست نیستند، اما بادوام هستند، به این معنی که در صورت تمیز کردن و نگهداری مناسب می ‌توان آنها را بارها و بارها مورد استفاده مجدد قرار داد. این نشان دهنده ارزش واقعی برای خرید آنها است.

بشکه های پلاستیکی نیز در دو طرح مختلف وجود دارد. سر باز و در دار.

بشکه های روباز

در خصوص راهنمای خرید بشکه پلاستیکی باید بگوییم که بشکه‌ های روباز به گونه‌ ای طراحی شده‌اند که به شما امکان دسترسی آسان به محتویات را می ‌دهند، بنابراین برای ذخیره ‌سازی مایعاتی که باید به سادگی با برداشتن درب در آن فرو برید، ایده ‌آل هستند. با این حال، آنها برای نگهداری مواد خشک مناسب تر هستند.

بشکه های در دار

بشکه های در دار محکم برای نگهداری و حمل و نقل مواد مایع مناسب هستند زیرا درب آن با اطمینان بیشتری به بالا بسته می شود. به همین دلیل، احتمال ریزش یا باز شدن تصادفی آن کاهش می یابد.

بشکه های فولادی

همانطور که از نام آن پیداست، اینها از فولاد ساخته شده اند که آنها را بسیار بادوام و تقریبا ضد نشت می کند. آنها برای نگهداری، حمل و نقل و نگهداری مواد سمی و خطرناک ایده آل هستند. استحکام آنها حداکثر محافظت را تضمین می کند زیرا در حین حمل و نقل به راحتی خم نمی شوند، ترک نمی خورند یا پاره نمی شوند. نه تنها احتمال پارگی یا نشت آنها کم است، بلکه از آسیب آتش سوزی نیز محافظت می کنند. اگر آتش سوزی در انبار شما شروع شود، محتویات داخلی به خوبی عایق بندی می شوند.

بشکه ‌های فولادی نیز به راحتی روی هم چیده می‌شوند، که اگر فضای ذخیره‌سازی کوچک‌تری دارید و نیاز به بهینه ‌سازی فضای موجود دارید، آن‌ها را به گزینه ‌ای صوتی تبدیل می‌ کند. یکی دیگر از مزایای بشکه های فولادی این است که پس از پایان عمر، می توان آنها را بدون عارضه بازیافت کرد. بنابراین آنها یک انتخاب معقول برای هر کسی که می خواهد یک بشکه ذخیره سازی طولانی مدت داشته باشد، اما تأثیر منفی بر محیط زیست نخواهد داشت.

بشکه های فیبر

در راهنمای خرید بشکه پلاستیکی این نوع بشکه برای بسته بندی همه جانبه مناسبی است اما برای نگهداری یا حمل مواد سمی یا خطرناک نامناسب است. آنها نیز نباید برای مایعات انتخاب شوند، مگر اینکه از قبل با مواد مناسبی مانند آستر بشکه پوشیده شده باشند. با این حال، آنها سخت پوشیده و یک گزینه سازگار با محیط زیست هستند زیرا به طور طبیعی در طول زمان تخریب می شوند. پس از انجام آنها، آنها و به راحتی می توانند در پایان عمر بازیافت شوند.

همچنین آنها را به گزینه ای جذاب برای مشاغلی تبدیل می کند که به دنبال ایجاد پایداری بیشتر در فرآیندهای کاری خود هستند. بشکه های الیافی نیز سبک وزن هستند، که حرکت آنها را در صورت لزوم آسان تر می کند. با این حال، اجازه ندهید که شما را گول بزند. آنها به دلیل استحکام فوق العاده معروف هستند و به راحتی مواد را بدون خطر پارگی، شکستن یا نشت ذخیره می کنند.

ساختار تخته فیبر آنها همچنین آنها را به روشی مقرون به صرفه برای حمل مواد – در مقایسه با جایگزین های پلاستیکی یا فولادی – تبدیل می کند زیرا آنها سبک وزن هستند. آنها همچنین برای خرید ارزان و در اندازه های مختلف متناسب با نیازهای خاص در دسترس هستند.

بررسی راهنمای خرید بشکه پلاستیکی

در این بخش  راهنمای خرید بشکه پلاستیکی به شما ارائه می دهیم. همانطور که می بینید هر یک از این بشکه ها مزایا و ویژگی های خاص خود را دارند. هنگامی که به دنبال راه حل ذخیره سازی هستید، باید کاربرد مورد نظر را تعیین کنید. اگر قرار است از بشکه و درب بشکه برای هر نوع مایع یا مواد خطرناک استفاده کنید، بهتر است از یک گزینه پلاستیکی یا فولادی استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید از بشکه فیبر استفاده کنید، اما باید مطمئن شوید که به درستی آستر شده است.

  • اگر به دنبال نگهداری محصولات غذایی هستید، بشکه پلاستیکی به دلیل مقاومت در برابر اشعه ماوراء بنفش و دیواره های ضخیم و ضد نشت بهترین گزینه خواهد بود. آنها محتویات را ایمن نگه می دارند و مطمئن می شوند که کیفیت غذا دست نخورده باقی می ماند.
  • اگر به دنبال محافظت عالی و درجه یک برای مواد خود در هنگام ذخیره سازی و حمل و نقل هستید، بشکه های فولادی بهترین انتخاب هستند. آنها همچنین در مواقعی که نیاز به ذخیره حجمی از مواد دارید، انتخاب بسیار خوبی هستند زیرا می توانید به راحتی و ایمن آنها را روی هم قرار دهید.
  • بهترین بشکه برای یک فرد آگاه به محیط زیست، الیافی است که با گذشت زمان تخریب می شود و می تواند به راحتی در پایان عمر خود بازیافت یا تغییر کاربری داده شود. بشکه های الیافی همچنین بهترین گزینه برای مشاغل کوچکتر یا برای هر کسی با بودجه است، زیرا هزینه حمل و نقل و حمل و نقل آنها نسبت به بشکه های پلاستیکی و فولادی به دلیل ساختار سبک وزن آنها بسیار کمتر است.

آیا با بشکه پلاستیکی می توان مواد خطرناک جا به جا کرد؟

توجه به این نکته ضروری است که همه بشکه ها برای حمل و نقل مواد خطرناک مناسب نیستند. بشکه‌هایی که به درستی تایید شده و علامت‌گذاری شده‌اند، دستورالعمل‌های بسته شدن، گواهینامه‌ها و رتبه‌بندی‌ها را دارند. بنابراین، با مراجعه به جدول hazmat، بشکه پلاستیکی را انتخاب کنید که با HMR مطابقت داشته باشد. به این ترتیب، می توانید اطمینان حاصل کنید که محصول شما به درستی بسته بندی شده است تا به حمل و نقل ایمن و ذخیره سازی مطمئن شوید.

سوالات متداول درباره راهنمای خرید بشکه پلاستیکی

  1. چه نکاتی را باید در نظر داشته باشم قبل از خرید بشکه پلاستیکی؟
    قبل از خرید بشکه پلاستیکی، باید ابعاد بشکه، جنس پلاستیک، وزن خالص، ظرفیت حجمی، قابلیت حمل و نقل، و شرایط نگهداری را مورد بررسی قرار دهید.
  2. چگونه می‌توانم از کیفیت بشکه پلاستیکی اطمینان حاصل کنم؟
    برای اطمینان از کیفیت بشکه پلاستیکی، به نقاط ضعف محصول مانند ترک‌ها، تغییر رنگ، شکستگی‌ها و استحکام محصول توجه کنید. همچنین مطمئن شوید که محصول دارای استانداردهای لازم برای استفاده در شرایط مختلف است.
  3. آیا می‌توانم بشکه‌های پلاستیکی دست دوم را خریداری کنم؟
    بله، می‌توانید بشکه‌های پلاستیکی دست دوم را خریداری کنید. اما حتماً به شرایط و کیفیت بشکه توجه کنید و از اطلاعات صحیح درباره تاریخچه استفاده و وضعیت ظاهری محصول اطمینان حاصل کنید.
  4. چگونه می‌توانم از حمل و نقل بشکه پلاستیکی برای استفاده بهینه آن اطمینان حاصل کنم؟
    برای استفاده بهینه از بشکه پلاستیکی، حتما به نحوه حمل و نقل، نگهداری و شرایط ذخیره سازی آن توجه کنید. همچنین مطمئن شوید که بشکه دارای درپوش مناسب و قابل حمل است.

جمع بندی

در پولاد پرداز کاوه، ما به شما بشکه های پلاستیکی مقرون به صرفه و با کیفیت برتر در سبک ها و اندازه های مختلف را ارائه می دهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بشکه های پلاستیکی امروز با ما تماس بگیرید.

چه امتیازی می دهید؟

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + هفت =