تعمیر بشکه پلاستیکی

تعمیر بشکه پلاستیکی


آیا بشکه پلاستیکی قابل تعمیر است؟

باید بگوییم که یکی از انواع بشکه های پر مصرف، بشکه پلاستیکی نیز می باشد که برای حمل و نقل مواد از آنها نیز استفاده می شود. ناگفته نماند که استفاده طولانی مدت از این نوع بشکه ها سبب خرابی آنها می شود که نیاز به تعمیر پبدا می کنند. خرابی بشکه بستگی به نوع استفاده از آنها دارد. لازم به ذکر است بدانید که بشکه های پلاستیکی عمر طولانی نیز دارند. ما در این مقاله قصد داریم به طور کامل در مورد تعمیر بشکه پلاستیکی در این مقاله به گفتگو نیز بپردازیم.

از رایج ترین مشکلات بشکه های پلاستیکی در زیر ذکر شده است و هم چنین نحوه تعمیر بشکه پلاستیکی به طور کامل ذکر شده است.

مطالعه بیش تر : پلمپ درب بشکه

ترک‌ها یا شکاف‌ در بشکه پلاستیکی

معمولا یکی از مشکلات رایج بشکه های پلاستیکی ایجاد ترک یا شکاف در آنها می باشد. برای تعمیر بشکه پلاستیکی که شکاف در آنها ایجاد شده است، کافیست از چسب مخصوص پلاستیکی مانند چسب پلاستیکی پلی‌اورین استفاده شود. هم چنین برای ترک، می‌توانید یک تعداد مناسب از لوله‌های پلاستیکی کوچکتر را درون ترک قرار دهید و سپس چسب را بمالید. پس از خشک شدن چسب، سطح خارجی را صاف کنید.

تعمیر بشکه پلاستیکی

تعمیر پایه های بشکه پلاستیکی

اگر دیگر مواردی که شامل تعمیر بشکه پلاستیکی می شود، تعمیر پایه های بشکه پلاستیکی می باشد. درصورتی که به پایه ها آسیب جدی وارد نشده می توانید از پیچ و مهره جایگزین استفاده نمایید و در صورت شکسته شدن آنها باید اقدام به تعویض پایه های بشکه کنید.

خرابی دستگیره و درب های بشکه

از آنجایی که دستگیره و درب بشکه جزء قطعه اصلی بشکه پلاستیکی محسوب می شود.، ممکن است در استفاده طولانی مدت دستگیره یا درب بشکه خراب شود در صورت آسیب جزئی می توانید از چسب مخصوص پلاستیکی استفاده کنید.

نکته ای که بسیار حائز اهمیت می باشد آن است که هنگام تعمیر بشکه پلاستیکی، توجه به نوع پلاستیک بشکه (مانند پلی‌اتیلن یا پلی‌پروپیلن) و نوع مشکل (شکاف، ترک، شکستگی و غیره) مهم است. همچنین از وسایل حفاظتی مانند دستکش‌ها و ماسک استفاده کنید.

تعمیر بشکه پلاستیکی

بشکه پلاستیکی چگونه آسیب می بیند؟

بشکه‌های پلاستیکی ممکن است به علت عوامل مختلفی آسیب ببینند. در زیر به برخی از عوامل و عواملی که می‌توانند باعث آسیب به بشکه‌های پلاستیکی شوند، اشاره می‌شود:

  1. تغییرات دما: تغییرات دمایی گسترده می‌توانند به علت انقباض و انبساط متوالی مواد پلاستیکی، باعث ترک‌ها و ترک‌های میکروسکوپی در بشکه‌ها شوند.
  2. تماس با مواد شیمیایی: تماس با مواد شیمیایی خاص می‌تواند به علت تفاعلات شیمیایی با مواد پلاستیکی، آسیب به بشکه‌ها وارد کند. مثلاً برخی مواد شیمیایی می‌توانند پلاستیک را آبکند کنند یا باعث تغییرات در ساختار مولکولی آن شوند.
  3. تابش UV: تابش مستقیم نور UV از آفتاب می‌تواند پلاستیک را خورده و کم کیفیت کند. این می‌تواند باعث تغییر رنگ، ترک‌ها و ضعف مکانیکی در بشکه‌ها شود.
  4. تحمل وزن بیش از حد: بشکه‌ها معمولاً باید وزن مشخصی را تحمل کنند. اگر وزن بشکه بیش از حد بالا باشد، ممکن است به علت فشار زیاد بر روی پلاستیک، ترک‌ها و شکست‌ها در آن ایجاد شود.
  5. سایر مشکلات مکانیکی: ضربه‌ها، خراش‌ها، فشارهای مکانیکی ناشی از حمل و نقل و انتقال بشکه‌ها نیز می‌توانند به علت خرابی و آسیب به پلاستیک بشکه‌ها منجر شوند.
  6. فرسایش مواد پلاستیکی: مواد پلاستیکی با گذر زمان ممکن است تغییرات ساختاری داشته باشند که به آسیب‌پذیری بشکه‌ها اضافه می‌شود.
  7. عوامل زیستی: عوامل زیستی مانند قارچ‌ها و باکتری‌ها نیز می‌توانند پلاستیک را تخریب کنند و به علت آلودگی بشکه‌ها، آسیب‌هایی ایجاد کنند.

برای حفظ و نگهداری بشکه‌های پلاستیکی در شرایط بهینه، مراقبت دقیق و استفاده صحیح از آنها اهمیت دارد. همچنین، برای طول عمر بیشتر بشکه‌ها، می‌توان از محافظت‌هایی مانند رنگ‌آمیزی محافظتی در برابر تابش UV یا پوشش‌های محافظ استفاده کرد.

مطالعه بیش تر : رینگ بشکه

نحوه تعمیر بشکه پلاستیکی

تعمیر بشکه پلاستیکی ممکن است بسته به نوع خرابی و موادی که بشکه ساخته شده، متفاوت باشد. در زیر، چندین مرحله اصلی برای تعمیر بشکه پلاستیکی ذکر شده است. اما نکته مهم این است که تعمیر بشکه‌ پلاستیکی ممکن است به مهارت‌های فنی و ابزارهای مخصوص نیاز داشته باشد و بسته به موقعیت ممکن است بهتر باشد تا توسط یک تخصصی انجام شود.

تعمیر بشکه پلاستیکی
بشکه پلاستیکی

تشخیص خرابی

در ابتدا، بشکه پلاستیکی را با دقت بررسی کنید و خرابی‌ها و آسیب‌ها را تشخیص دهید. این ممکن است شامل شکاف‌ها، چرخش‌های ناپذیر، یا نشتی‌ها باشد.

پاکسازی بشکه ها جهت تعمیر

بشکه را کاملاً تمیز کنید تا از آلودگی‌ها و ذرات خارجی پاک شود. از محلول‌های مناسب برای پاکسازی استفاده کنید.

بررسی نشتی ها و شکاف ها

اگر بشکه دارای نشتی است، می‌توانید از چسب‌های ضد نشتی یا روش‌های تعمیری خاص برای پلاستیک استفاده کنید. یا در صورت بشکه شکاف از چسب‌ها و روش‌های چسباندن مخصوص پلاستیک استفاده کنید. مطمئن شوید که شکاف به طور کامل بپوشید و چسب خوبی به بشکه چسبیده است.

مقاوم سازی بدنه بشکه

در برخی موارد، ممکن است بشکه به دلیل آسیب‌های جدی نیاز به تقویت ساختار داشته باشد. این می‌تواند با استفاده از تسمه‌های مقاوم یا نوارهای محکم پلاستیکی انجام شود و در آخر تست نهایی بشکه را انجام می دهید. بشکه را یکبار دیگر برای مطمئن شدن از عملکرد صحیح و عدم نشتی‌ها تست کنید.

نتیجه گیری

با توجه به نکاتی که در مقاله از پولاد پرداز کاوه درباره تعمیر بشکه پلاستیکی بیان شد پی بردیم که عامل های مختلفی می تواند باعث خرابی بشکه های پلاستیکی شو از جمله می توان به تغییرات دما، تماس با مواد شیمیایی، نور مستقیم آفتاب نیز اشاره نمود. برای تعمیر بشکه پلاستیکی ابتدا باید خرابی بشکه را تشخیص دهید ناگفته نماند برای تعمیر از دستکش مخصوص استفاده کنید.

سوالات متداول

  1. علت خرابی بشکه های پلاستیکی چیست؟
    از مهم ترین علت ها می توان به تغییرات دما، تماس با مواد شیمایی، نور مستقیم آب نیز اشاره نمود.
  2. چگونه می توان شکاف بشکه پلاستیکی را برطرف نمود؟
    ابتدا باید محل شکاف را پیدا کنیم و سپس آن را تمیز کنیم و با استفاده از چسب مخصوص پلاستکی شکاف آن را برطرف کنیم.
چه امتیازی می دهید؟

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − نه =